Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare a sitului consultarepublica.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

consultarepublica.ro pune la dispoziție informațiile (proprii sau adugate de terți) din acest site web în scop informativ general, și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

consultarepublica.ro nu poate fi făcut raspunzator în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

consultarepublica.ro nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest sit. consultarepublica.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe sit.

consultarepublica.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul nici unui material (contract) prezntat pe acest sit. Acestea sunt prezentate în scop informativ și fiind considerate că fiind utile.

consultarepublica.ro nu poate fi tras la răspundere pentru materialele (contractele) prezente pe sit, acestea sunt prezntate în scop informativ, nu în scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest sit o face pe propria răspundere. Materialele şi informațiile conținute în acest sit sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

consultarepublica.ro nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sitului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

consultarepublica.ro își rezervă dreptul de a schimbă termenii, condițiile şi politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.